Engagera dig

Det finns många sätt att engagera dig i MP Karlstad - alla ska kunna hitta sitt sätt. Läs i listan och fundera på vad du vill göra!

På nätet
Gå med i vår grupp för medlemmar på Facebook och sprid de länkar som delas där, eller starta en diskussion! Gilla också vår utåtriktade sida i samma nätverk.
Läs vår blogg, dela med dig och kommentera! Länka till den från din blogg eller hemsida. Kanske har du något du vill skriva på bloggen?
På våra medlemsmöten
Ungefär en gång i månaden har vi medlemsmöte. Här kan du som medlem vara med och fatta de viktigaste besluten om politiken och föreningen.
Är du nyfiken men inte medlem ännu? Du är välkommen till våra medlemsmöten och prova på hur det är att vara grön i Karlstad.
Du får kallelse till detta minst en vecka innan mötet. På årsmötet i början av året väljer vi till olika organ i partiet.

Här hittar du alla mötestider


På ledningsgruppen
Ledningsgruppen styr partiet emellan medlemsmötena. Alla medlemmar är välkomna till dessa möten och får säga sin mening. Ledningsgruppen tar många beslut om både föreningen och ekonomin, men även det dagliga politiska arbetet i kommunen - givetvis utifrån medlemsmötets beslut.
Vi blir jätteglada om någon vill engagera sig i ledningsgruppen, prata med någon på ett medlemsmöte och säg att du är intresserad!

Om du vill få kallelse och dagordning till ledningsgruppens alla möten kan du anmäla detta till monika.bubholz@mp.seHandlingsprogrammet
Handlingsprogrammet berättar för väljarna vad vi vill driva under mandatperioden, och styr arbetet för våra politiker under mandatperioden. 

Här kan du läsa mer om handlingsprogrammet


I kommunen
Kommunen är ju grunden för vårt politiska arbete. Det är här vi genomför våra visioner. Inom kommunen dyker det då och då upp nämnduppdrag som blir lediga, och efter valet måste en massa platser fyllas. Här handlar det om konkret kommunpolitik och beslut som påverkar direkt.

Om du vill lära dig mer om något ämne i den gröna politiken kan vi starta upp en studiecirkel. Här finns några tips på ämnen det redan finns studiematerial i.
Hör av dig!
Hör av dig till sammankallande Monika Bubholz på monika.bubholz@mp.se om du vill veta mer eller fråga om hur just du kan engagera dig!
Underordnade sidor (1): Handlingsprogrammet